Psicoteràpia i vincle afectiu, teràpia breu i estratègica, coaching, lideratge, formadora i mentora.

Màster en Psicoteràpia i Vincle Afectiu (Universitat de Girona),  Màster experta en Coaching (Instituto Europeo de Coaching), Especialista en Teràpia breu i estratègica (Escuela Palo Bajo_Cetebreu), Postgrau en Lideratge i Desenvolupament de les persones (Universitat de Girona), Especialista en Protocol i Organització d’Actes (Fundació Universitat de Girona), formada en Gestió empresarial, Habilitats de comunicació, PNL, Mindfulness, Neurolideratge i altres (formació continua a Barcelona i Girona).

Des de sempre he estat una persona inquieta, amb molts interessos, inconformista i amb il·lusions.

 

Vaig estudiar Turisme a Girona i parlo diversos idiomes. He viscut durant anys a diferents països el que m’ha aportat molta riquesa personal i descobrir que a la vida sempre hi ha més oportunitats de les que ens pensem.

 

L’estudi i l’aprenentatge han estat una constant al llarg de la meva vida. Sempre m’ha agradat formar-me per millorar com a persona i com a professional i he buscat i trobat els recursos per aconseguir-ho.

 

En aquesta recerca he procurat fer sempre el que m’agradava, reinventant-me diverses vegades i enfocant-me en fer realitat els meus somnis.

 

He treballat en diverses empreses, pel meu compte i durant anys vaig ser directora d’unitats de negoci. Posteriorment vaig decidir fer un canvi radical a la meva vida per estar a prop dels meus i centrar-me en la meva passió: ajudar a les persones a sentir-se bé amb elles mateixes i aconseguir els seus objectius.

 

La meva experiència vital i la superació continua m’ha demostrat que ÉS POSSIBLE CANVIAR.

SEMPRE HAN DIT DE MI QUE TINC L’HABILITAT DE TROBAR LES EINES I ELS RECUROS PER ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS PROPOSATS.

LA MEVA MISSIÓ

 

T’ajudo a trobar les eines i recursos per ser una persona amb confiança i carisma. T’acompanyo i et guio a superar les pors que et limiten i aconseguir els teus objectius.

ELS MEUS VALORS


Màxim compromís.
Honestedat i autenticitat.
Millora continua.
Empatia.

Tracte excel·lent i personalitzat.

¿Vols contractar UNA CONFERÈNCIA? Fes-me la teva proposta i la puc adaptar a les teves necessitats. Estaré encantada!